We maken het u gemakkelijk en betaalbaar

PrintDesign levert u een productieve en kwaliteitsvolle website waarbij uw hosting en domeinnaam allemaal samen gebundeld worden. We werken samen met online-web waardoor er zeer snel gereageerd kan worden op fouten en problemen. Dus geen langdurige pannes met e-mails of uw website.

Supersnel!

We weten dat uw potentiële klanten niet graag wachten. Daarom zorgen we dat de programmatie van uw website geoptimaliseerd is voor onze veilige Linux servers. Zo halen we een maximale snelheid voor ieder bezoeker.

Responsive? Responsive!

De dag van vandaag is het internet overal mobiel toegankelijk. Daarom is het belangrijk  dat we ook rekening houden met alle soorten schermgroottes. We ontwikkelen de website zo dat de nodige info op alle schermen leesbaar is en geen klanten verloren gaan.


Uiterlijk is alles!

Het is daarbij vanzelfsprekend dat uw website voorzien wordt van een moderne look met een gebruiksvriendelijke lay-out. Zo heeft uw zaak of firma de nodige professionele webpublicatie waarop uw klanten en potentiële klanten de nodige informatie snel kunnen terug vinden.

Wat je zelf doet, doe je beter

Zoals u zelf wel weet is het belangrijk dat er snel aanpassingen kunnen gebeuren indien bijvoorbeeld uw tarieven, openingsuren en contactgegevens moeten bijgewerkt worden. Daarom voorzien we de website met een gebruiksvriendelijk CMS. Dit systeem zorg ervoor dat u zelf ten allen tijde de tekst en inhoud van uw pagina kan bewerken. Heeft u liever dat de tekst bijgewerkt wordt naar de internetnormen? Geen probleem, wij doen dit voor u aan een spotprijs.


Er is geen project te groot of te klein. U hoeft het zo gek niet te denken, wij maken, ontwerpen, en stellen samen met u uw idee samen. Zo straalt uw website evenveel klasse uit als uw bedrijf!

Print-Design

Hoe gaan we te werk? 

Eerste contact

We vinden het belangrijk te weten waar u momenteel staat en waar u graag naartoe wilt. Dit kan op basis van een persoonlijk gesprek of via e-mail en telefoon. Het is voor ons heel belangrijk te weten waar uw zaak of firma naartoe groeit, zodat we u een passend ontwerp en lay-out kunnen voorstellen.

Stel uzelf eerst deze vragen:

  • Heeft uw reeds een website?
  • Welke website van uw concurrenten vindt u goed?
  • Welke website van uw concurrenten vindt u minder goed?
  • Welk deel van uw zaak is belangrijk en welk deel is minder van belang.

Prijszetting

Nadat we de nodige informatie hebben ontvangen, zetten we een prijs vast en maken we een voorontwerp. Als we een overeenkomst hebben over de prijs gaan we verder met het ontwerp en word het voorontwerp verder uitgewerkt.

Opbouw

Na goedkeuring wordt deze omgezet in een website. De tekst dient u zelf te bezorgen, maar deze wordt nagezien op spellingsfouten en gecorrigeerd. Eventueel wordt de tekst aangepast voor betere Search Engine Optimisation.

Lancering

Eens alles is goedgekeurd en de nodige informatie beschikbaar is, kan de website online. U  ontvangt hierbij uw logingegevens van uw CMS systeem. Zo kunt u altijd zelf aanpassingen doorvoeren wanneer u dit wenst. We volgen uw website goed op en zorgen dat deze online blijft. Pannes zijn bij ons zeer zeldzaam. Dat komt omdat we snelheid en veiligheid garanderen.

Bij vragen of als er iets dient aangepast te worden kunt u ons altijd bereiken en brengen we dit dan ook zo spoedig mogelijk in orde.

PrintDesign

Waarom een website?

Wees je concurrenten voor

De meest voorkomende reden dat een website wordt gemaakt  is om uw concurrenten voor te zijn en nieuwe klanten binnen te halen. Met een website heb je de mogelijkheid om al uw klanten een rondleiding te geven in uw bedrijf zodat men snel en grondig uw mogelijkheden kan zien.

De online etalage van uw bedrijf

Het online visitekaartje van uw bedrijf, de website, toont de status van uw bedrijf. Een professionele zaak draagt een professionele website met zich mee. Het is belangrijk om de stijl en het imago van uw zaak weer te geven op uw website.

24/7

Uw website is 24/24 en 7/7 beschikbaar. Potentiele klanten kunnen dan ook op gelijk welke dag en welk tijdstip de nodige informatie terug vinden zonder dat u hiervoor een callcenter moet onderhouden.

Klantenservice

Uw website kan uw klantenservice verlichten door de meest voorkomende vragen te beantwoorden. Zo kan u meer bezig zijn met het echte werk.

Bovenaan in Google!

Klanten kunnen u terug vinden op Google en/of Bing tijdens hun zoekopdrachten en zo de weg naar uw zaak vinden. Het is een zeer goedkope en rendabele manier om te adverteren en zo uw omzet te verhogen.

Responsive website

Een responsieve website past zich aan ieder scherm die zich vandaag op de markt bevindt.
Zowel vaste computer, laptop en tablet als smartphones.

Nota: Al onze website zijn mobiel toegankelijk en werkend!

Deze “zelfaanpassende” website zorgt hoofdzakelijk voor 3 punten:

Het schakelt dubbelklikken uit en laat zoomen op kleine toestellen toe.

Menuknoppen worden omgevormd om sneller te kunnen klikken.

Maakt een aangepaste website voor alle online consumentenervaringen.


Is  het dan zo belangrijk?

Het aantal schermresoluties blijft maar stijgen.

In 2010 hadden we 97 verschillende schermresoluties, nu zitten we al aan 4373.

Dat is een vervierenvijftigvoudiging in 5 jaar tijd!


Even de feiten op een rijtje

Uit onderzoek is gebleken dat 48% van de mobiele gebruikers gefrustreerd raken wanneer websites niet of nauwelijks geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave. Daarnaast zegt 52% van de gebruikers dat men minder snel met het bedrijf zaken zou doen als hun mobiele ervaring slecht was.

Waarom zou je nu een responsieve website laten maken?

Vandaag de dag heeft meer dan 91% van de populatie een mobiel toestel binnen handbereik 24/24, 7/7.Waarom een pc opstarten als je enkel je toestel uit je broekzak hoeft boven te halen?

Check ons filmpje hieronder!

Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor meer informatie!


Tarieven

Alle prijzen inclusief BTW

Realisaties

Hieronder vindt u onze recentste werken.

Pelunca

Volledig vernieuwde huisstijl incl. logo en website met CMS

online-web

Logo, website, MOBIELE WEBSITE, visitekaartjes en appplicatie

Dr. pertry

Logo, website, MOBIELE WEBSITE, visitekaartjes

vinckier

website, MOBIELE WEBSITE, visitekaartjes en logo

allergie-systeem

website, mobiele website, icons en databaseverwerking