Search Engine Optimalisation

Zoekmachine optimalisatie, zoals google, youtube, bing en yahooZoekmachine optimalisatie, zoals google, youtube, bing en yahoo

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke website. Als u uw site niet optimaliseert dan raakt deze steeds verder achterop bij uw concurrenten. Het begint al bij de techniek van een website. Een website moet zoekmachines makkelijk toegang geven tot al je webpagina’s. De site moet bijvoorbeeld vrij zijn van blokkades die voorkomen dat zoekmachines de site goed kunnen indexeren.

Naast de techniek moet de inhoud van uw website interessant genoeg zijn om te lezen en naar toe te linken. Zoekmachines beoordelen een website onder andere op populariteit, oftewel het aantal en de kwaliteit van links van andere websites. Daarom kan het ook goed zijn om een landingspagina aan te maken. Zo help je de zoekmachine om jou te vinden, en jou website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen. Neem hier eens een kijkje op onze landingspagina.

Websiteonderhoud

Een van de meest belangrijke onderdelen van SEO, en daarbij één van de verplichtingen, is het goed onderhouden van uw website.
Met ons gebruiksvriendelijk beheersysteem voor uw website is dit een haalbaar concept.


Ondersteuning

Het is vanzelfsprekend dat PrintDesign u hier graag bij helpt. Afhankelijk van uw noden zijn er verschillende formules. Zo zijn de gekozen functies van uw website optimaal afgestemd op uw bedrijf, en blijft het voor iedereen betaalbaar.

Laat ons u helpen nieuwe klanten te winnen!


Per uur

Vaak gekozen voor kleine bedrijven die meeste taken zelf uitvoert. En doet enkel beroep op ons wanneer iets niet lukt of enkel advies voor het project.

S.E.O. exspert tarief 30 Euro / uur


Professional

Iedere actieve website heeft maandelijks wel wat updates nodig. Om ervoor te zorgen dat uw website nieuw trafiek blijft ontvangen, ondersteunen we al uw aanpassingen en kijken we na of alle nodige tagwoorden aanwezig zijn. Eveneens voeren we een spellingscontrole uit en controleren we op een correct zinsbouw. Afhankelijk van uw noden gaat dit vaak gepaard met ontwerpen van uw drukwerk en sociale media marketing.

Dit alles vanaf 112 euro /maand

Opvolging

Uw website en trafiek word sterk opgevolgd en uw organisch zoekresultaat zal hierbij de nodige groei zien.

Eens gezien, blijft gezien

Door vaak kleine aanpassingen te doen aan de zinsbouw en het vermelden van tagwoorden in uw tekst, creëren we een vlotte leesbare tekst voor uw bezoekers en de nodige tags voor Google en andere zoekmachines. 

Licentie OnlineWeb

Bij een overeenkomst van 1 jaar is een licentie van online-web inbegrepen.


Sociale media marketing.

Naast uw website kan sociale media een extra aanvulling zijn.
Aangezien deze platformen vaak wijzigen en trends vaak veranderen, is een goede opvolging van belang.

Voor de meeste bedrijven is aanwezigheid al voldoende en kan het gebruikt worden om acties extra te belichten en trouwe volgers hiervan snel op hoogte te brengen. Facebook

Een bedrijfspagina op Facebook is een must voor elk bedrijf. Het is een ideale manier om trouwe klanten uw acties te laten opvolgen en mensen door te verwijzen naar uw website. 


Google plus

In Belgie niet echt populier maar wel aanbevolen om een bedrijfspagina te maken om extra punten te schoren in de Google ranking.


Twitter

Idiaal voor one way posts, updates en acties op aan te kondigen.


Laat sociale media uw tijd niet in beslag nemen. Het kan soms ferm tegenwerken en vele kostbare uren uit uw zaak wegnemen die daarnaast niets opleveren. We geven uw graag advies.